13 Haziran 2017 Salı

Asus Blue Cave ön inceleme

Asus Blue Cave ön incelemesi ile karşınızdayız. Computex etkinliğinin gözde ürünlerinden biri olan Asus Blue Cave'i gittik yerinde gördük. İşte karşınızda Asus Blue Cave!Computex 2017 etkinliği kapmasında duyurulan Blue Cave ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Asus'un Blue Cave adını verdiği yeni routercihazına yakından bakıyoruz.

Asus Blue Cave özellikleri

Alışılmışın dışında bir tasarım anlayışına sahip olan yeni router oldukça iddialı geliyor. Asus Blue Cave kablosuz router cihazının dikkat çekici özelliklerine bakacak olursak, yeni cihaz AC2600 ve dual-band WiFi desteğine sahip.
Antensiz tasarıma sahip olan Asus Blue Cave modelinde 1 adet USB 3.0 portu ve 4 adet Gigabit ethernet portu yer almakta.  Intel çipsetine yer verilen Blue Cave modelinin, 4K video ve dosya paylaşımlarını gecikmesiz olarak gerçekleştirilebileceği iddia ediliyor.
IFTTT ve Alexa desteği sunan Asus Blue Cave, bu yapısı sayesinde akıllı ev kullanımlarında önemli bir role sahip olabilir. AiProtection adı verilen güvenlik desteği ise Trend Micro tarafından cihaza entegre edilmiş. Computex 2017 kapsamında tanıtılan Asus Blue Cave router cihazının fiyatı ise 180 dolar olarak açıklandı.  

Asus Blue Cave ön incelemesi

Devamı


Hiç yorum yok:

Astroloji bakımından çok şey öğrenebileceginiz bir site bi ziyaret edin derim.

http://www.gulsenkayikci.com/